" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ (από την πείνα και την ξηρασία) ΑΙΘΙΟΠΕΣ, ΔΕΝ ζητούν "άσυλο" στην Ευρώπη; Γιατί είναι χριστιανοί! Στην Ευρώπη μας φέρνουν ΜΟΝΟΝ μουσουλμάνους!


ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ...'ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΑ' ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΥΤΟ;
(ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ...ΜΙΣΟΣ ΑΙΘΙΟΠΑΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ;
ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ;...)


Πολύ μεγάλη διατροφική κρίση έχει ξεσπάσει στην πολύπαθη Αιθιοπία, λόγω της παρατεταμένης ξηρασίας, με αποτέλεσμα να θερίζει η πείνα!
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η πείνα έχει φτάσει σε επίπεδα εκτάκτου ανάγκης και ο αριθμός των ανθρώπων που χρειάζονται επειγόντως βοήθεια εκτιμάται, πως είναι γύρω στα 7,7 εκατομμύρια (από 5,6 εκατομμύρια που ήταν πέρυσι), έχοντας συνεχείς αυξητικές τάσεις! 

Ιδιαίτερα, στην νοτιοανατολική πλευρά της χώρας, η πείνα βρίσκεται στο τέταρτο επίπεδο, στην κλίμακα πέντε βαθμών, στην οποία το πέμπτο στάδιο είναι ο λιμός!
Κι εδώ προκύπτει το εύλογο ερώτημα: γιατί Αφρικανοί από χώρες που βρίσκονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την Αιθιοπία ...

πλημμυρίζουν την Ευρώπη ως «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες»,ενώ οι Αιθίοπες – που έχουν κάθε λόγο να εγκαταλείπουν μαζικά την πατρίδα τους - ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ Α-ΜΕ-ΤΑ-ΚΙ-ΝΗ-ΤΟΙ και όντως λ ι μ ο κ τ ο ν ο ύ ν;




Φ Ρ Ι Κ Η! ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΙΟΠΙΑ ΜΑΤΑΙΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ...ΣΤΑΞΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ
ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΕΞΕΙ!


ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ "ΑΠΛΟ"...
Διότι οι λιμοκτονούντες Αιθίοπες είναι – στην συντριπτική πλειονότητά τους - Χ ρ ι σ τ ι α ν ο ί, ενώ οι λοιποί Αφρικανοί είναι μουσουλμάνοι! 


Οπότε, είναι 'ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ', πώς οι νεοταξίτες που
χειραγωγούν τους λαούς σε λαθρομετανάστευση στην Ευρώπη – με σκοπό την ισλαμοποίησή της και ΟΧΙ μόνον! - α δ ι α φ ο ρ ο ύ ν παντελώς για τους πεινασμένους Αιθίοπες!


1 σχόλιο:

αμφοτεροδέξιος είπε...

Δεν το γνωρίζαμε...
Συγκλονιστικό!
Αναδημοσιεύουμε...
Ο Θεός μαζί μας!
https://amfoterodexios.blogspot.gr/2017/06/blog-post_88.html

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.